Доставка в България

Тъй като работим с колеги от цялата страна, ние можем да Ви доставим над 20 000 качествени антикварни заглавия на най-изгодната за Вас – нашите клиенти – цена.

Работим само и единствено с куриерска фирма Еконт.

Доставката за София-град е безплатна до офис на Еконт за нашите клиенти, независимо от цената на книгата, като това се отнася и за кварталите на града, които излизат извън рамките на околовръстния път.

С други куриерски фирми освен Еконт не работим

Доставката на книги и предмети, поръчани от нашия онлайн антикварен магазин, чиято цена е по-висока от 20.00 лв., е безплатна за територията на България с много малко изключения, които са уточнени.

Доставката на книги и предмети на стойност под 20.00 лв. се заплаща от купувача, като разходите за доставка с куриерска фирма „Еконт експрес“ се заплащат от купувача до стойността от 5.00 лв. за доставка, а останалата част се поема от продавача.

ВАЖНО!!!

Когато сте поръчали продукт до офис на Еконт е желателно да го вземете до максимум третия ден след изпращането, а когато е до автоматична станция на същата куриерска фирма е желателно да вземете продукта максимум до вторият ден след като е пристигнал. След този срок продуктите се връщат и поръчките биват анулирани.

Клиенти, които са поръчали продукт и не са го взели от куриерската фирма, поради което продуктът е върнат, при следващи поръчки трябва да предплатят продукта за да им бъде изпратен. Също така за тези клиенти безплатната доставка и посочените отстъпки не важат.