Доставка

Тъй като работим с колеги от цялата страна, ние можем да Ви доставим над 15 000 антикварни заглавия на най-изгодната за Вас – нашите клиенти – цена.

Доставката на книги и предмети, поръчани на нашия онлайн антикварен магазин, чиято цена е по-висока от 20.00 лв. и не надвишава като тежест 2 кг., е безплатна за цялата територия на България. Ако дадена книга или предмет тежат повече от 2 кг., разходите за доставка се делят по равно между купувача и продавача.

Доставката на книги и предмети на стойност под 20.00 лв. се заплаща от купувача, като разходите за доставка с куриерска фирма „Еконт експрес“ се заплащат от купувача до стойността от 5.00 лв. за доставка, а останалата част се поема от продавача.

Доставката за София-град е безплатна за нашите клиенти, като обслужваме и кварталите, които излизат извън рамките на околовръстния път.

Картините, включени в нашия каталог, се доставят веднъж в седмицата на посочен от купувача адрес само в рамките на България, като разходите за транспорт на придружаващото лице се разделят между купувача и продавача.