За нас

Уважаеми клиенти,
Добре дошли в онлайн книжарницата за антикварни книги и интернет магазин за стари предмети
Светлоструй„!
За Ваше улеснение – поръчки по интернет,
бързи доставки на най-добри цени до всяко място на света!
За информация и доставки:
e-mail: svetlostruy@anticmagazin.com

Уважаеми книголюбители и колекционери на уникални издания и предмети.
Добре дошли в първия по рода си онлайн магазин за антикварни книги и интересни предмети от близкото и далечно минало!
Ако Ви се е случвало да загубите доста време и да положите големи усилия в търсене на важна и необходима за Вас книга, а често пъти не сте и успявали да я откриете, вече имате на своя страна истински помощник! Създавайки и благодарение на Вас този интернет каталог, ние от онлайн антикварен магазин “Светлоструй” даваме възможност на Вас – нашите клиенти, бързо и удобно да намирате желаните и необходими книги или интересни предмети.
Ако търсите рядка или антикварна книга, можете да разчитате изцяло на нас. Ние не само разполагаме със собствен богат фонд антикварни книги, но също така работим съвместно с множество други антикварни книжарници, което разширява възможностите ни да отговорим в най-голяма степен на Вашето търсене и очаквания.

Предлагаме широк асортимент популярни и специализирани заглавия, а също така редки издания и уникати.
Предлаганите от нас издания са в много добро състояние, оригинален вид или реставрирани от специалисти.

Книгите без обявена цена в каталога и без възможност за поръчка са или редки  уникални издания, или са продадени и в момента не са в наличност. На посочените телефон и електронен адрес можете да се свържете с нас, за да уточним възможността да бъдат намерени и съответно доставени за Вас.

По заявка намираме книги, които не са налични в момента или не са включени в каталога ни. Понякога това отнема време, затова правете Вашите заявки своевременно – на Ваше разположение сме денонощно на следния e-mail: svetlostruy@anticmagazin.com

На този електронен адрес  ще получите всякаква информация, свързана с антикварната литература, трудности при поръчването или за уточняване на какъвто и да е въпрос, свързан с нас.

Поръчвайки книги или предмети от нашия онлайн каталог, Вие пестите  време и усилия. От наша страна можете да разчитате на професионализъм, качество и уважение!

Желаем на всички наши клиенти здраве, щастие и успехи! 

 

Общи условия и условия за ползване:

 

Условия за ползване:

Антикварен магазин Светлоструй  (наричан по-долу Доставчик), като създател и собственик на този интернет сайт anticmagazin.com ви дава възможност да разглеждате всички материали, които са публикувани в този сайт само за лична употреба с нетърговска цел, при условие че спазвате и се съобразявате с всички авторски права и съответните означения. Не се разрешава материалите на този сайт да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този сайт материали в други сайтове е нежелателна и подлежи на съдебно преследване. Материалите в този сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

Права и отговорности на страните:

Материалите и услугите в този сайт са ограничени само до посочените условия за тях без да се осигуряват каквито и да е гаранции включително търговски и целеви. Задълженията на anticmagazin.com по отношение на продуктите и услугите, които се предлагат сайтa се управляват от съответните споразумения между търговеца и приносителите на продукти и нищо в този сайт не може да ги промени. Също така anticmagazin.com не поема гаранция за точността и целостта на публикуваните материали, софтуера или услугите на този сайт. anticmagazin.com  има право по всяко време и без предупреждение на прави промени в публикуваните материали, услуги и цени. Някои части от информацията публикувана в този сайт е възможно да се отнася до продукти , услуги или програми, които не се предлагат и не са достъпни в момента. За повече информация за наличните продукти се свържете с нас на посочените координати за контакти.

Ограничение на отговорността:

anticmagazin.com, доставчиците му или трети лица не носят никаква отговорност при никакви обстоятелства за каквито и да е щети включително, но не само щети от пропуснати ползи, от загуба на информация или др. произтекли от употребата, невъзможността за употреба или резултатите от употребата на този сайт, като това е независимо от съществуването или несъществуването на предупреждение спрямо anticmagazin.com за възможност да възникнат такива вреди. В случай , че в следствие на използването на този сайт, или материали от него от ваша страна доведе до възникването на вреди, за които е необходим ремонт, сервизиране или поправка оборудване или информация, поемането на цялата отговорност и всички разходи свързани с отстраняването на нанесените вреди е за Ваша сметка.

Информация от потребителите:

anticmagazin.com не иска да получава конфиденциална или защитена информация от вас чрез този сайт. Всички материали, информация и други съобщения, изпратени на и от този сайт, се считат за неповерителни и непредставляващи предмет на права. Работата с личната информация, която по Ваше желание можете да изпратите до anticmagazin.com  с цел получаването на продукти или услуги, предлагани от този сайт е под закрилата нa Закона за защита на личните данни. Нямате право да излагате или изпращате от или към този сайт каквато и да е незаконна, обидна, клеветническа, неприлична, еротична или друга информация, която е в нарушение с действащите закони. anticmagazin.com  използва личната информация, с цел да установи по-добре Вашите интереси за да можем да Ви предоставим услуги с по-добро качество. В някои случаи може използваме изпратената от Вас информация, за да Ви помогнем да заявите даден продукт или да помогнем да изпълните дадена транзакция, да имаме контакт с Вас за да Ви информираме за нови продукти или предложения или да направим лична оферта на редовни клиенти.
anticmagazin.com  не продава и не отдава под наем или по какъвто и да е друг начин изпратената от Вас лична информация на други лица.

Мнения за стоки:

В страниците на този сайт има възможност потребителите да публикуват мнения относно предлаганите продукти. anticmagazin.com не поема по никакъв начин и при никакви обстоятелства отговорност за верността на публикуваната информация, коректността и отговорността на потребителите, публикували мненията. Отговорност за верността на публикуваната информация се носи изцяло от потребителите, които са публикували информацията. anticmagazin.com запазва правото си да изтрива мнения, които не са по темата, не са на български език или са написани на латиница. При проблеми контакт с нашия екип можете да осъществите на следния имейл: svetlostruy@anticmagazin.com

Промяна на цени:

anticmagazin.com си запазва правото да променя цени и условия по свое усмотрение по всяко време без да дължи предварително уведомяване на клиентите. Потребителят е длъжен да заплати цената която е била актуална по време на направената заявка. При евентуални технически грешки в публикуването на информация в сайта, anticmagazin.com има правото да откаже изпълнението на заявката и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя, освен да възстанови сумите платени от клиента, ако има такива.
Намалените цени важат при поставяне на новата цена под старата която е зачертана . Ако не е посочен срок на намалената цена, тази цена важи до изчерпване на количествата, но не повече от 1 месец или 6 месеца когато е при условия по чл.66 ал.2 от ЗЗП.

Права и задължения съгласно Закона за защита на потребителите:

Съгласно ЗЗП  anticmagazin.com  е длъжен и Ви предоставя свободно следната информация:

1. основните характеристики на стоките, които са изписани подробно в страницата за представяне на даден продукт
2. цената на стоките е изписана на страниците за представяне на дадения продукт.
3. стойността на транспортните разходи за доставка, които не са включени в цената на продуктите можете да уточните на посочения имейл
4. Ние не начисляваме никакви допълнителни такси при използването на предоставените средства за връзка с нас.
5. Начините за Доставка са описани подробно в съответния раздел
6. Плащането на стоките е съобразено с чл.93 ал.1 на Закона за задълженията и договорите (ЗЗД), за което се получава съответния документ.

Отказ от стоката:

Вие като потребители имате право да се откажете от поръчаните продукти в срок от 7 дни от получаване на поръчания продукт в случай, че не е нарушена целостта на опаковката, което означава, че не са използвани и са във вида, в който е получен продукта: чл.55 от ЗЗП.

При откриване на дефект в продукта до 24 часа от неговото получаване и при ненарушен търговски вид на продукта, се ангажираме той да бъде подменен с нов от същия вид или, ако е невъзможно да го заменим да възстановим цялата платена от  Вас сума за продукта, съгласно чл.55 от ЗЗП.