За нас

Уважаеми клиенти,
Добре дошли в онлайн книжарницата за антикварни книги и интернет магазин за стари предмети
Светлоструй„!
За Ваше улеснение – поръчки по интернет,
бързи доставки на най-добри цени до всяко място на света!
За информация и заявки
тел. 0884 854 023

e-mail: svetlostruy@anticmagazin.com

Уважаеми книголюбители и колекционери на уникални издания и предмети.
Добре дошли в първия по рода си онлайн магазин за антикварни книги и интересни предмети от близкото и далечно минало!
Ако Ви се е случвало да загубите доста време и да положите големи усилия в търсене на важна и необходима за Вас книга, а често пъти не сте и успявали да я откриете, вече имате на своя страна истински помощник! Създавайки и благодарение на Вас този интернет каталог, ние от онлайн антикварен магазин “Светлоструй” даваме възможност на Вас – нашите клиенти, бързо и удобно да намирате желаните и необходими книги или интересни предмети.
Ако търсите рядка или антикварна книга, можете да разчитате изцяло на нас. Ние не само разполагаме със собствен богат фонд антикварни книги, но също така работим съвместно с множество други антикварни книжарници, което разширява възможностите ни да отговорим в най-голяма степен на Вашето търсене и очаквания.

Предлагаме широк асортимент популярни и специализирани заглавия, а също така редки издания и уникати.
Предлаганите от нас издания са в много добро състояние, оригинален вид или реставрирани от специалисти.

Книгите без обявена цена в каталога и без възможност за поръчка са или редки  уникални издания, или са продадени и в момента не са в наличност. На посочените телефон и електронен адрес можете да се свържете с нас, за да уточним възможността да бъдат намерени и съответно доставени за Вас.

По заявка намираме книги, които не са налични в момента или не са включени в каталога ни. Понякога това отнема време, затова правете Вашите заявки своевременно – на Ваше разположение сме денонощно на следния e-mail: svetlostruy@anticmagazin.com и на телефон 0884 854 023 от 10.00 до 18.00 часа всеки ден без неделя. На тези електронен адрес и телефон ще получите всякаква информация, свързана с антикварната литература, трудности при поръчването или за уточняване на какъвто и да е въпрос, свързан с нас.

Поръчвайки книги или предмети от нашия онлайн каталог, Вие пестите  време и усилия. От наша страна можете да разчитате на професионализъм, качество и уважение!

Желаем на всички наши клиенти здраве, щастие и успехи!